Proizvodi

close
Gale Ruma

235/40R18 SPORT MAXX RT2 95Y XL FP

Šifra artikla 291-22483

                                Akcija - 4%

235/40R18 SPORT MAXX RT2 95Y XL FP

Šifra artikla 291-22483

Kategorija: Putnicke-gume

Na stanju

Stanje: 6 Kom.



16,120 RSD

Cena 15,475 RSD

(Cena za 1.00 Kom.)

Ušteda: 645 RSD

favorite
print

Ne odgovara Vam cena? Upišite cenu koja Vam je odgovarajuca. Potrudicemo se da Vam damo najbolju ponudu.

Opis

Širina: 235 Visina: 40 Prečnik: 18 Sezona: Letnja
iskoriscenje:C prianjanje:B buka:70

Godine 1888. Džon Bojd Danlop (John Boyd Dunlop) izumeo je prvu pneumatsku gumu u Belfastu, u Severnoj Irskoj. Od tog trenutka naovamo, ime Dunlop je asocijacija za tehnološke prodore u proizvodnji guma – i za visoke performanse koje potrošači očekuju.Kompanija Dunlop uspeh najviše pripisuje pobedama na trkačkim stazama. Do 20-tih godina 20. veka Dunlop gume su već omogućavale profesionalnim vozačima da ostvaruju brzine i do 300 km/h.

Istorija Dunlopovih pneumatika je neraskidivo povezana sa inovacijama koje je preduzeće uvodilo. Istorija ide ruku pod ruku sa Dunlopovom odanošću motociklističkim trkama svih vrsta, a prenos trkačke tehnologije na pneumatike za svakodnevnu vožnju po putu je tradicija koja seže do samog početka Dunlopovog gumarskog preduzeća. U ovih više od 120 godina, Dunlop je postigao izuzetne rezultate na trkalištima, uključujući 34 pobede na čuvenoj automobilskoj Endurans trci 24 sata Le Manš.

Dunlop se i danas u celom svetu uključuje u sve vrste sportova na dva i četiri točka. Inovacije kojima je Dunlop prokrčio put i uspesi preduzeća u moto sportu u više od 120 godina, omogućili su da ova robna marka među automobilskim i motociklističkim entuzijastima stekne renome kome nema ravnog.

Godine 1999. gumarska preduzeća Goodyear i Dunlop u Evropi, Japanu i SAD su se putem veze između američkog društva Goodyear Tire & Rubber Company i japanskog Sumitomo Rubber Industries udružila i nastalo je šest novih grupacija preduzeća. Jedna od njih je Goodyear Dunlop Tires Europe koja upravlja svim gumarskim preduzećima robnih marki Dunlop i Goodyear, mešovitim društvima na celoj evropskoj teritoriji.


Godine istraživanja i razvoja dovele su do proizvodnje pouzdanih guma koje zadovoljavaju visoke standarde postavljene od strane proizvođača luksuznih i sportskih automobila. Iz navedenog razloga neki najelegantniji automobili na svetu i vozila 4x4 imaju nešto zajedničko: Dunlop pneumatike montirane kao prvu opremu(OE). Luksuzni automobili kao što su Porsche 911 Carrera, BMW Serija 5, Audi TT i Mercedes SLK imaju montirane Dunlop gume kao deo originalne opreme.


  • AmericanExpress
  • Visa
  • Mastercard
  • Maestro
  • Dinacard
  • Bancaintesa
  • Visa verificated
  • Master secure
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • template keyboard_arrow_right
  • - 0 % template
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam